Cumhuriyet Kutlamasi

Dün akşam düzenlenen anma gecesine Türk Hars Birliği Başkanı Aysel Demirkan, TADF Başkan Yardımcısı Tulga Tekman, Kemalistler Birliği Başkanı Aydın Işık, Yardımcısı Lütfiye Karakuş, Giresunlular Dernek Başkanı İlhan Kodalak ve diğer davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan gecenin açılış konuşmasını Dernek başkanı Aysel Demirkan yaptı. İşadamı Ali Kamber yaptığı konuşmada ise Cumhuriyet’in ilanının tarihini anlattı. Kemalistler Birliği Başkanı Aydın Işık ise Amerika Birleşik Devletlerinde Türk ve Atatürk devrimlerini anlattıklarını ifade ederek Cumhuriyet Bayramını kutladı.

TADF Başkan yardımcısı Tulga Tekman ise bu yıl 19 kutlama yapıldığını dile getirerek, Herkesi Cumhuriyete sahip çıkmaya çağırdı. Bu ülkenin Cumhuriyetini kutlayan ve destek verenlere ise teşekkür etti.