AMAZON`dan Depremzedelere yardim!

Turk Hars Birligi`nin depremzedeler icin yardimi devam ediyor. Daha önce gönderdigi tirlara bir tir daha ekleyip Amazon firmasinin da gönderdigi bagislarla 5.tir depremzedeler icin yola cikiyor.

Turk Hars Birligi olarak yaptığımız çağrıya Turk Amerikan tolumu kayıtsız kalmamış, dernegimizin çağrısıyla depremin ilk saatlerinden itibaren yardım çalışmalarına başlayan kurumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en mükemmel ifadesi olan dernegimiz bu büyük acıya ortak olmuş, yaraları sarmak, acıları hafifletmek için büyük bir duyarlılıkla böylesi afet zamanlarında nasıl bir dayanışma gösterilmesi gerektiğinin en güzel örneği olarak daha ilk günden itibaren ayni ve nakdi yardımlarına devam etmektedirler.

Hayırlarda yarışmak gayesiyle kurulan ve hiç kimseden karşılık beklemeden sırf Allah rızası için yardım etmenin ve bu yardımları sürekli hale getirebilmenin kurumsallaşmış şekli olan STK`larimizin, bu acıların paylaşılması ve yaralarımızın sarılmasındaki payı çok büyüktür.

Bu bağlamda, Turk Hars Birligi olarak yaptığımız bu çağrıya gerek ayni, gerekse maddi ve manevi yardım olarak katılım sağlayan AMAZON firmasina tum depremzedeler ve ulkemiz adina cok tesekkur ediyoruz.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *