29 Ekim Cumhuriyet Bayraminiz Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin ilanının 99’uncu yıl dönümünde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Binbir yoklukla ve türlü zorluklarla kurulan Türkiye, bu gün geleceğe daha emin adımlarla yürümektedir. Bugün, yüz yıllık cumhuriyet birikimi ile her geçen gün daha da güçlenen ülkemizin, aydınlık yarınlara ulaşacağına olan inancımız tamdır. Bu yolda bıkmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Millet olarak el ele verdiğimizde, kader birliği yaptığımızda neler başarabildiğimizi tarihte göstermiştik. Bu günde ortak ideallerde buluşarak, inanç birliği yaparak, bilimin ışığında ülkemizi müreffeh yarınlara hep birlikte taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Turk Hars Birliği olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını gönülden kutluyor, Türk Milletinin karakterine en uygun yönetim biçimi olarak Cumhuriyeti seçen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve kahraman ecdadımızı saygıyla yâd ediyorum.

Doc. Dr. Tubay Gel Emrebas

Türk Hars Birliği Basin Sözcüsü

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *